Tuesday, May 31, 2011

A sing with my mobile phone on the top of roof because I am superb (Aku menyanyi dengan mobile telefon aku di atas bumbung rumah sebab aku memang teror)

I copy this from my friends blog su_ebah .. let's have fun

I got my entry from my besday.. hahaha..damn funny =.)

1-Ambil ayat dari bulan korang lahir:

January--------aku sepak
February-------aku lompat atas
March-----------aku karate
April-------------aku cium
May--------- ----aku terajang
June-------------aku peluk
July--------------aku buat sardin dengan
August-----------aku makan dengan
September------aku menari dengan
October----------aku menyanyi dengan
November-------aku jelir lidah kat
December-------aku lari keliling


2-Ambil ayat dari hari lahir korang

1------- burung hantu
2------- makluk asing
3--------public phone
4------- basikal aku
5------- lelaki salji
6------- gangster kampung
7--------mobile telefon aku
8--------hantu jepon
9--------kawan baik nenek aku
10-------kawan lembu aku
11-------cikgu lama aku
12-------kerbau ayah kawan aku
13-------ahli bomba
14-------lembu mak aku
15-------kambing ayah aku
16-------kapak mak aku
17-------lesung batu
18-------pedang aku
19------ lelaki lembut
20-------tikus adik aku
21------ ninja
22-------Chuck Norris
23-------mee kari adik aku
24-------kambing aku
25-------pemain bola sepak
26-------buaya
27-------ayam serama
28-------ipod aku
29-------kucing engkau
30-------kutu rayau
31-------hantu jepun

3-Ambil ayat dari hujung tahun korang di lahirkan


1--------- di dalam kereta aku
2 ---------di atas katil engkau
3 ---------di dalam jamban
4 ---------di bawah katil
5 ---------di atas motosikal
6 ---------di bawah jambatan
7 ---------di atas bumbung rumah
8----------masa makan atas meja
9 -------- semasa jalan2 cari kucing adik aku
0 -------- di dalam bilik tokwan


4-Ambil ayat dari color yang korang suka:
putih---------sebab aku suka macam tu
hitam--------sebab aku memang degil
Pink----------sebab aku memang terer
merah-------sebab ade suara yang bagitau aku
biru----------sebab aku seksi dan aku boleh buat
hijau---------sebab aku betul2 serius nak lakukan
Purple-------sebab ada orang suruh
kelabu-------sebab aku tak boleh control diri aku
kuning-------sebab ade orang ofer aku 10 rm
Orange------sebab aku pikir aku bijak
cokelat------sebab aku memang boleh buat
lain2---------sebab diri aku seorang ninja!

Another family

Assalamualaikum my blog,
my entry to 31st of may 2011 is Another family,
My adopted family at Kg sungai air tawar, sabak bernam..
me as kak ngah, kak aini as kak long, fadd as kak chik and our eldest sister is ira as ira.. At this beautiful sg air tawar, i got two wonderful families.. my first family consist of daddy , mummy and ten siblings ( 1 handsome twin). my second family i got ayah,umi, and 4 siblings.I love them much after my real family at my Kg bendang Nyior. I just write what i want , even i do not know what i'm talking about.hehehe..

Friday, May 27, 2011

Nora Elena TV3

I am Tv3's drama addict.. huhu
After awhile watching those drama series , i come across one thing, i love to make comment on everything.. waaaaa.. (mcm la I pandai sgt) but I can't stand to shut my mouth off. Even I can read the storyline. what will happened next n etc.. and i found a typical Malay movie ,At last, I know why some people don't prefer to watch Malay movies. But I still keep watching.. actually, i've nothing to write but i want to write and this is what i'm writing..huahuahua.. miss MRCD

Thursday, May 19, 2011

Nothing


I used to write to-do list all the time when I busy..
I called it as fragmentation of suhaili'e brain..
due to too much of thinking something that's not important..