Monday, October 31, 2016

Cara hilangkan dakwat marker


At last, after beberapa hari duk fikir, what should I do with my whiteboard yang comot kat ofis ni, dapat jugak tip ni after tanya Mr. google, padam je pakai pemadam . hahaha.adeh, tergelak sorang-sorang bila berjaya dapat buat tip ni, punya lah bosan tak ada kerja. Another tip is use toothpaste to erase permanent marker on your whiteboard, terjumpa ubat gigi colgate dalam handbag, apalagi, cuba apply dan yeay!!! I did it. My whiteboard officially CLEAN and CLEAR.